Am decis sa scriu un articol despre acest subiect dupa ce am vazut cateva imagini pe internet destul de surprinzatoare.Insa nu stiu daca in ziua de astazi ne mai poate surprinde ceva.In fine,probabil ca deja stiti acea poza cu Inna in care apare facand un gest ocult.

Ei bine,se pare ca Illuminati si-au intins tentaculele si in Europa de Est.Sincer sa fiu am ramas putin socat cand am vazut pozele urmatoare reprezentandu-i pe Daniel Buzdugan si pe Mihai Morar.Chiar nu ma asteptam.
Dar sa incepem cu inceputul.Urmatoarea imagine am vazut-o prima,intr-o revista.Aici il putem observa pe Daniel Buzdugan facand acel semn cu ochiul specific Illuminati semnificand ochiul masonic,atotvazator.Este acelasi semn pe care il face si Inna,Lady Gaga,Beyonce si multi,multi altii.
Urmatoarea imagine este poate cea mai semnificativa dintre toate.Gestul cu mana ridicata pe care il face Morar reprezinta un salut masonic care poate fi facut cu toata mana sau doar cu degetul aratator.Apoi il vedem pe Daniel Buzdugan facand acel gest care reprezinta semnul 666.
Imaginea urmatoare este una de asemenea extrem de simbolistica.In afara de cei doi moderatori mai vedem in imagine un porc si un tap.Ei si?Veti spune…”Ce e in neregula cu asta?”.
Nu toti stiu ce semnifica cele doua animale.In primul rand tapul este o reprezentare a lui Baphomet.Baphomet este o zeitate pagana care incepand din seculul al XIX-lea a devenit un simbol al ocultismului si al satanismului.Aceasta zeitate apare pentru prima data in scrierile cavalerilor templieri.
Porcul este si el un simbol demonic.Pentru a obtine dovada acestui fapt trebuie doar sa citim din Biblie de la Luca,capitolul 8 versetele 26-39,”Vindecarea demonizatului din tinutul Gherghesenilor”.
„Acest om vindecat a fost făcut de Mântuitorul un misionar-mărturisitor statornic, nu unul călător care merge dintr-o cetate în alta.“În vremea aceea a venit Iisus cu corabia în ţinutul Gherghesenilor, care este în faţa Galileii. Şi ieşind pe uscat, L-a întâmpinat un bărbat din cetate, care avea demon şi care de multă vreme nu mai punea haină pe el şi în casă nu mai locuia, ci prin morminte. Şi văzând pe Iisus, strigând, a căzut înaintea Lui şi cu glas mare a zis: Ce ai cu mine, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu Celui Preaînalt? Rogu-Te, nu mă chinui, fiindcă poruncea duhului necurat să iasă din om, pentru că de mulţi ani îl stăpânea; şi era legat în lanţuri şi în obezi, păzindu-l, dar el sfărâmând legăturile, era dus de demon în pustie. Şi l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ţi este numele? Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulţi intraseră în el. Şi-L rugau pe El să nu le poruncească să meargă în adânc. Şi era acolo o turmă mare de porci, care păşteau pe munte. Şi L-au rugat să le îngăduie să intre în ei; iar El le-a îngăduit. Şi, ieşind demonii din om, au intrat în porci, iar turma s-a aruncat de pe ţărm în lac şi s-a înecat. Iar păzitorii, văzând ce s-a întâmplat, au fugit şi au vestit în cetate şi prin sate. Şi au ieşit să vadă ce s-a întâmplat şi au venit la Iisus şi au găsit pe omul din care ieşiseră demonii, îmbrăcat şi întreg la minte, şezând jos, la picioarele lui Iisus, şi s-au înfricoşat. Şi cei ce văzuseră le-au spus cum a fost izbăvit demonizatul. Şi l-a rugat pe El toată mulţimea din ţinuturile Gherghesenilor să plece de la ei, căci erau cuprinşi de frică mare. Iar El, intrând în corabie, S-a înapoiat. Iar bărbatul din care ieşiseră demonii Îl ruga să rămână cu El. Iisus însă i-a dat drumul zicând: Întoarce-te la casa ta şi spune cât bine ţi-a făcut ţie Dumnezeu. Şi el a plecat, vestind în toată cetatea cât bine i-a făcut Iisus.”
Cititi integral ce scrie mai sus pentru ca veti intelege mai bine!!
In plus vedem din nou semnul 666 facut de Daniel Buzdugan
Imaginea de mai sus spune multe si ne arata inca o data cine este seful.
Inca o data salutul masonic facut de Daniel Buzdugan cu mana ridicata si degetul aratator in sus.Totodata infatisarea lui Buzdugan din aceasta poza seamana foarte mult cu pozitia lui George Washington din imaginea de mai jos.

Vedem si la Washington salutul masonic,despre presedinte stiindu-se cu precizie faptul ca a fost mason.Si totusi raul nu se termina aici.De parca nu era destul pozitia statuii lui Washington si pozitia lui Daniel Buzdugan seamana extrem de mult cu pozitia lui Baphomet din reprezentarile grafice.
Si in incheiere va prezint o imagine cu fostul premier al Romaniei,Calin Popescu Tariceanu,dand mana cu IPS Daniel.Insa cei doi nu dau mana ca doi oameni obisnuiti,este un salut masonic.
Nicolas Sarkozy si Muammar Gaddafi
Papa si Tony Blair
As putea sta pana dimineata sa va dau exemple asa ca trageti voi concluziile…